Із західних областей військових мобілізують більше, ніж з інших: причина

3
Із західних областей військових мобілізують більше, ніж з інших: причина
В Командуванні Сухопутних військ ЗСУ пояснили, що через те, що в західних областях наразі проживає більше громадян, то й мобілізаційні плани там є більші, пише ТСН.

Як додали в ЗСУ, комплектування військових частин в основному відбувається за територіальним принципом. Однак мобілізаційні плани можуть формуватися залежно від кількості громадян, які проживають у тому чи іншому регіоні.

Про це розповів начальник Управління персоналу Штабу Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач.

Він зауважив, якщо потрібних спеціалістів немає в певній області, то військове командування може залучати їх з інших регіонів.

«Завдяки військовому обліку ми маємо інформацію про те, де, в якому регіоні та скільки громадян перебуває за певними спеціальностями на військовому обліку», – сказав полковник Горбач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому що на "заході" люди більш вмотивовані. І не бігали на мітингах з колаборантськими плакатами
Відповісти
Тому що наші переселенці хотіли "руського мира" , а тепер побачили всю красу їх приходу і , вибачте , одне місце в жменю і на захід , а наших хлопців відправляють визволяти їх території ціною власного життя , допоки їхні мажори відсижуються у нас і ще й ведуть себе , як скоти останні. Їдьте і захищайте свій дім і свою територію, а не прикриваєтеся нашими хлопцями - не ми це почали , а ви накликали ту орду в Україну. Чому на кацапщину не втікаєте - це ж ваші "визволителі"прийшли ?
Відповісти
Це все потроху починає накаляти .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні