Чи справді Тоня Матвієнко розлучається з Мірзояном

0
Чи справді Тоня Матвієнко розлучається з Мірзояном
У мережі шириться чимало чуток про розрив Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна, проте артистка розповіла, що у них все добре, пише Гланець.

Нещодавно вони святкували свою річницю шлюбу та коханий зробив їй презент.

«Думаю, пам’ятаєте, у квітні нас навіть встигли «розлучити». Чутки про розлучення поширилися масово. Я навіть уявити не могла, що щось подібне може бути цікавим комусь під час війни. Запевняю, у нас все добре! 15 червня в нас була п’ята річниця весілля. З цієї нагоди Арсен за традицією купив квіти, поставив у нашій кімнаті та надіслав фото букету. Ось так за допомогою фото або відеозв’язку підтримуємо стосунки, як і більшість сімей, на жаль.

Звісно, дуже сумуємо одне за одним. За час війни бачилися два рази у Німеччині. Арсен тоді гнав машини з Європи для воїнів і спланував свій маршрут через Магдебург. Коли зустрілися, ми з Ніною не стримували емоцій. Той час ми провели втрьох, гуляючи містом, як за часів мирної України», - сказала Тоня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні