Військових рф, які відмовилися воювати в Україні, закрили в гаражі

0
Військових рф, які відмовилися воювати в Україні, закрили в гаражі
Десятьох солдатів 11-ї окремої десантно-штурмової бригади армії росії, які відмовилися воювати в Україні, командування замкнуло в гаражі, пише телеграм-канал УНІАН.

«Їх тримають під замком у гаражі, замикають там зовні. Годують раз на день якоюсь баландою, завтра відправлять до СІЗО», - сказав їх товариш по службі єфрейтор Ілля Камінський.

Раніше військовослужбовці 11-ї ДШБ із міста Улан-Уде заявили, що не можуть звільнитися зі служби. Командування чинить на них тиск та погрожує відправити до СІЗО за відмову виконувати накази.

78 людей із бригади були налаштовані звільнитися та залишити територію України, але після тиску командування близько 50 із них передумали звільнятися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні