Священник УПЦ МП закликав завдати повторного удару по Вінниці

4
Священник УПЦ МП закликав завдати повторного удару по Вінниці
Священик УПЦ МП Геннадій Шкіль, який зараз перебуває на тимчасово окупованій Херсонщині у своєму Телеграм-каналі, зробив репост запису російських пропагандистів, які закликають завдати повторного удару по Вінниці.

У записі, який перепостив Шкіль, російські пропагандисти переконують, що рашисти нібито стріляли по іноземних та українських військових у будинку офіцерів, а не по мирному населенню та дітям.

«Вони збиралися виробляти плани бою. Тобто це був на той момент центр ухвалення рішень! За такими центрами та штабами наносяться, і завдаватимуться ударів», – виправдовуються рашисти, яких поширив Шкіль.

У наступному повідомленні Шкіль пояснює, що хоче закликати всіх людей бути подалі від військових об'єктів.

Таким чином, священик УПЦ МП підтримує обстріл мирних жителів рашистами і впевнений, що вони стріляють не по цивільному населенню, а по «військових об'єктах», як переконує російська пропаганда.

Священик УПЦ МП, який має виконувати заповіді «не бреши», насправді займається брехливою пропагандою на користь загарбника та навмисно змінює акцент із вбивств дітей та жінок росіянами на українських військових.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може йому завдати повторного удару "тупим предметом'' по його "православній тупій голові"!
Відповісти
Будинок Офіцерів це театр у Вінниці! Я там в дитинстві 2 рази на новорічні свята був.
Відповісти
Вже і мп нема, вже і ніхто не асоціює одне дурне з нормальними, та й- не знає ніхто хто це такий, не до нього. І тут, раз- висєр спроби роздмухати ворожнечу. Ніхто нормальний на такі публікації не реагує, навіть серед диванних, марна спроба,- пук у воду.
Відповісти
Не священник він а батюшка в російській мові не має священник є батюшка то пишіть і говоріть правильно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні