Росіяни хочуть отримати українські візи

0
Росіяни хочуть отримати українські візи
Охочі росіяни отримати українську візу проходять перевірку, що триває від 10 днів.

Жоден громадянин Росіської Федерації ще не отримував української візи. Утім, 10 охочих росіян вже подали документи на виготовлення дозволу на в'їзд до України.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону, пише ТСН.

"За наявною в мене інформацією, жоден громадянин РФ ще не отримав візу. В перший тиждень взагалі не було заяв на отримання візи. Як повідомляло МЗС минулого тижня, впродовж другого тижня дії візового режиму лише близько 10 громадян РФ подали документи", – сказав він.

Він додав, що більшість із поданих заявок були на отримання короткострокових віз, лише чотири – довгострокових.

За його словами, охочі отримати візу проходять перевірку, що триває від 10 днів.

"Але до громадян Російської Федерації прикуто більше уваги, оскільки вони – громадяни країни-агресора, перевірка триватиме довше", – зазначив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні