Українську співачку пограбували за кордоном

1
Українську співачку пограбували за кордоном
Співачка Юлія Думанська розповіла, що невідомі зловмисники вночі вдерлися до її орендованої квартири та вкрали цінні речі, пише ТСН.

Юлія зізнається, що одразу цього й не помітила. Їй про це розповіла сусідка, яка теж стала жертвою крадіїв. Жінка попередила Юлію, аби та була більш пильною, адже їх вночі пограбували.

"Вночі до нас до квартири залізли злодії. Нас пограбували. Причому ніхто цього не чув. Я вночі одна почула, лише як рипнули двері, але подумала, що не може ніхто залізти до квартири. Прокидаємося вранці, і я виходжу їх апартаментів, і до мене говорить сусідка: "Будьте обережні, бо до мене вночі заліз грабіжник. Я просто його побачила. Він ходив із ліхтариком моїми апартаментами", - розповіла Думанська в інтерв'ю Славі Дьоміну в ефірі "Слава+".

Як Юлія прийшла додому, то одразу ж перевірила, чи всі її речі на місті. Виявилося, що немає годинника та грошей, а саме 5 тисяч євро. Та не лише вкрали речі співачки. Також у квартирі зникли гроші її подруги, яка тоді мешкала з ними.

"В мене біля виходу з апартаментів лежав гаманець із грошима, годинник. З ранку, коли ми виходили з дому,

я запитала у доньки, чи не брала вона мій гаманець. Вона відповіла, що ні. Коли ми прийшли додому, я не знаходжу свого гаманця, і моя подруга, яка приїхала до нас, у неї також зникли з сумки гроші. Я розумію, що все ж таки хтось до нас заліз", - поділилася виконавиця.

До слова, артистка викликала поліцію. Їй пояснили, як крадії залізли до їхнього будинку. Утім, злодіїв так і не знайшли. Згодом друзі Юлії, які теж мешкають у Франції, розповіли за якою схемою діють крадії.

"Ми викликали поліції, вони оглянули квартиру. Вони побачили, що до нас лізли з балкона та з вхідних дверей, був якийсь злом. Я написала заяв і все - нікого, звичайно, не знайшли. Це страшно, правда, страшно. Мої знайомі розповідали, що у них це розповсюджена. Кажуть, що ці грабіжники працюють за такою схемою: вприскують газ, який діє як снодійне. Люди міцно засинають і не чують жодних звуків", - зазначила співачка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто це писав? Першокласнк? Помилок стiльки, читати гидко. Ви явно недовчиились у школi!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні