--> Нова пошта відкриє свої відділення в Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нова пошта відкриє свої відділення в Польщі

0
Нова пошта відкриє свої відділення в Польщі
Українська компанія Нова Пошта планує створити власні філії у європейських країнах для роботи на їхньому внутрішньому ринку. На першому етапі йтиметься про країни-сусіди України. Про це в інтерв’ю LIGA.net заявила директорка Нової Пошти з управління репутацією Олена Плахова.

"Ми компанія, яка завжди йде за клієнтом. Ми бачимо, що 5 млн людей виїхали за кордон, тим паче клієнти кажуть: "Нам вас не вистачає". Тож справді, ми плануємо виходити на європейський ринок", — зазначила вона.

Плахова уточнила, що першою в черзі стоїть Польща, там Нова Пошта планує розпочати роботу до кінця цього року. Загалом на першому етапі йдеться про сусідні країни.

"Насамперед ми будемо виходити в ті країни, що межують з Україною: Польща, Словаччина, Румунія. Це буде перший етап, а далі ми дивитимемось, як воно там просувається, і вже плануватимемо другий етап та інші країни", — розповіла топменеджерка Нової Пошти.

Нова Пошта – одна із найбільших мереж доставлення в Україні. Власники компанії – В'ячеслав Климов та Володимир Поперешнюк. До групи компаній Нова Пошта також входять Нова Пошта Молдова, Nova Pay та Нова Пошта Глобал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні