--> Відтепер Україна може потопити весь російський флот | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відтепер Україна може потопити весь російський флот

1
Відтепер Україна може потопити весь російський флот
Україна збирається знищити чорноморський флот росії західним озброєнням, і після цього повернути анексований Крим.
Про це в інтерв’ю The Times під час візиту до Великої Британії заявив заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов, як передає «Ліга».

Чиновник наголосив, що українські військові нарощували протикорабельний ракетний потенціал та чекали на отримання зброї більшої дальності від інших країн. За його словами, нині Україна зазнає постійної загрози з боку російського чорноморського флоту, проте завдяки новим західним технологіям і можливостям цьому можна протистояти. До прикладу посадовець навів звільнення острова Зміїний.

«Ми отримуємо протикорабельні засоби, і рано чи пізно націлимося на флот. Це неминуче, адже ми маємо гарантувати безпеку нашому народу… Рано чи пізно ми матимемо достатньо ресурсів, щоб атакувати росію в Чорному морі та Криму. Крим — це українська територія, тому будь-яка ціль там законна для нас», — каже Гаврилов.

З-поміж іншого він зауважив, що Крим можна повернути не лише військовим, а й дипломатичним шляхом: «росія має залишити Крим, якщо вона хоче існувати як країна».

Що передувало?

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький нещодавно підтвердив, що військові об'єкти в Криму та кораблі чорноморського флоту рф є одними з цілей України, які потрібно вражати за допомогою американських ракетних систем.

Кримський півострів став хабом для переміщення всієї техніки і озброєння, яке надходить із рф у південні райони України, а чорноморський флот рф активно використовують для ракетних ударів по Україні: загарбники залучають фрегати, малі ракетні кораблі й підводні човни.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може спочатку мовчки зробити, а не трандіти на весь світ! Чи може таким чином кацапів попереджають щоб поховали свої "корита"." Транда"-знахідка для ворога!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні