Дональд Трамп повернувся у США

0
Дональд Трамп повернувся у США
Його супроводжувала Меланія Трамп, яка, як відомо, ворогувала з першою дружиною свого чоловіка.

Дональд Трамп і Меланія Трамп негайно повернулися в Нью-Йорк, щоб бути присутніми на похороні Івани Трамп, першої дружини Дональда. Про це пише Daily Mail.

73-річна Івана померла 14 липня у своєму будинку. Попередньо — від травм, які отримала, впавши зі сходів.

Журналісти зняли, як Дональд і Меланія прибули в таунхаус Івани з цілою командою охоронців.

Одягнений у чорний костюм, 76-річний Трамп був похмурий, коли вийшов зі свого чорного позашляховика, і його служба безпеки провела його до будівлі.

Очікується, що подружжя Трампів, яке переїхало в Палм-Біч, штат Флорида, після того, як залишило Білий дім, візьме участь у похороні Івани в історичній католицькій церкві Святого Вінсента Феррера на Лексінгтон-авеню в середу.

Поїздка Меланії в Нью-Йорк передбачає, що вона супроводжуватиме свого чоловіка, щоб віддати шану його 73-річній колишній дружині, незважаючи на чутки про ворожнечу між двома жінками.

Похорон Івани Трамп, згідно із запрошеннями, розпочнеться о 13:30, 20 липня, гостей просять робити пожертвування в благодійний фонд, а не купувати квіти. Досі неясно, чи буде присутня на панахиді Меланія Трамп, яку Івана недолюблювала, як і всіх пасій свого другого чоловіка, які були після неї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні