--> Чому Україні важливо завершити війну до зими | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому Україні важливо завершити війну до зими

1
Чому Україні важливо завершити війну до зими
Як заявив глава Офісу президента України Андрій Єрмак, якщо цього не зробити, то російські окупанти матимуть достатньо часу для окопування та відновлення сильнішої оборони, пише телеграм-канал УНІАН.

Єрмак пояснив, що основною метою України є лише перемога над окупантом, але для цього військовим потрібна достатньо зброї та оснащення.

«Вони мають свій характер, вони мають свій професіоналізм. Вони все мають, окрім достатнього оснащення, достатньої зброї. Основне завдання ленд-лізу – щоб ми видобули все вчасно. Для нас дуже важливо не заходити взимку. Після зими, коли росіяни матимуть більше часу, щоб окопатися, безумовно, буде важче. Вони нас у це тягнуть. Для нас дуже важливо не надати їм такої можливості», - наголосив Єрмак і додав: Україна буде деокупована, але терміни звільнення від загарбників неможливо назвати, оскільки «за цим стоять життя людей».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто такий єрмак?! Він що речник президента, чи міністра оборони? Чого він стромляється не в свої справи!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні