Українська авіація розгромила окупантів на одному з напрямів

0
Українська авіація розгромила окупантів на одному з напрямів
Ворог поніс втрати у техниці та особовому складі після ракетного удару, який завдали пара українських крилатих штурмовиків.

Повідомляє Оперативне командування "Південь".

Наші льотчики били по складу боєкомплекту і скупченню техніки в районі Снігурівки (126 км від Кривого Рогу). Також пара гелікоптерів Мі-24 нанесли авіаційний удар по скупченню особового складу й озброєння в районі Любомирівки (117 км від Кривого Рогу).

Пара наших штурмовиків та бомбардувальник активно відпрацювали по скупченню ворога, його техніки та складу боєприпасів, а також по батареї РСЗВ "Град" в районі Давидова Брода (87 км від Кривого Рогу - Ред.) та Тернових Под, - йдеться у повідомленні Оперативного командування "Південь".

Також з'ясувались подробиці поразки ворожого винищувача, що сталась увечорі у вівторок, 19 липня, в небі над Новою Каховкою.

Намагаючись протидіяти нашим повітряним атакам, ворожий винищувач Су-35 випустив по ударній групі нашої авіації три ракети класу “повітря - повітря”. Наших втрат нема. А ось у сам винищувач збитий нашим зенітним ракетним підрозділом. Пілот катапультувався, а літак впав на тимчасово окупованій території Херсонщини, - говориться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні