Данілов анонсував появу «гучних новин»

1
Данілов анонсував появу «гучних новин»
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що незабаром українці можуть почути «гучні новини». Він натякнув, що може йтися про людей, які неочікувано зникли з екранів телебачення та соцмереж після 24 лютого, пише ТСН.

Про це Данілов розповів в інтерв'ю Українському радіо.

«Я можу сказати велику подяку нашій контррозвідці, яка відпрацювала блискуче по підготовці цього особливого періоду, який почався з лютого. Ввели багато людей, які б мали активізуватися після 24 лютого. Я вже не кажу про затримання кума Путіна Віктора Медведчука нашою контррозвідкою Служби безпеки України на чолі з її керівником, який безпосередньо займається цими питаннями», - розповів Данілов.

Він зазначив, що зараз влада не може звітувати про всіх суспільству, але «те, що робить наша контррозвідка, а особливо останнім часом — це вражає, і за це їм велика дяка і пошана».

«Ми можемо почути гучні новини. Але ви можете звернути увагу, як пропали деякі люди, які не злазили з екрану телебачення і радіомовлення нашої країни. Вони десь зникли. І ніхто не знає, де вони знаходяться. Такі були потужні люди, які б не засинали після того, як вони б не зробили той чи інший виступ або в засобах масової інформації, або в соціальних мережах. А після 24 лютого вони якось зникли», - сказав Данілов.

За його словами, тепер дуже цікаво спостерігати за тим, як деякі люди поводилися у соцмережах після початку повномасштабної війни.

«Я можу сказати, що один з індикаторів взагалі на цій війні — це соціальні мережі. І дуже цікаво моніторити, починаючи після 24 лютого, хто і як себе поводив, як перетирали ті записи, які були до того, як була мовчазна ситуація 5, 7, 10 чи 14 днів першого періоду війни, а потім вони схаменулися», - сказав секретар РНБО.

Данілов наголосив, що дехто навіть до цього часу не повернувся до ефірів.

«До того ж, це люди відомі і були на слуху, зокрема це політологи, мери деяких міст нашої країни та багато інших постатей, які були свого часу відомі нашому суспільству», - сказав секретар РНБО.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так після закриття деяких проукраїнських каналів то багато ведучих зникло. Зате деякі , які фейсами ледве в екрані поміщаються нікуди не хочуть зникнути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні