--> Ще одна країна підтримала агресію росії проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ще одна країна підтримала агресію росії проти України

0
Ще одна країна підтримала агресію росії проти України
Якби росія «не зупинила» НАТО шляхом збройного вторгнення в Україну, Північноатлантичний альянс розпочав би повномасштабну війну проти росії «під приводом Криму». Таку заяву під час зустрічі з володимиром путіним зробив верховний керівник і духовний лідер Ірану аятола Алі Хаменеї, пише Багнет.

19 липня в Тегерані відбувся сьомий тристоронній саміт між Туреччиною, Іраном і росією. Офіційно на саміті обговорили ситуацію в Сирії, боротьбу з терористичними організаціями та гуманітарну ситуацію.

Оглядачі вважають, що візит путіна до Ірану може мати на меті формалізацію домовленості щодо постачання бойових дронів. Росіяни вже двічі літали до Ірану дивитись ударні безпілотники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні