--> Батько загиблого 13-річного підлітка, дві години читав молитву біля його тіла. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батько загиблого 13-річного підлітка, дві години читав молитву біля його тіла. ФОТО

0
Батько загиблого 13-річного підлітка, дві години читав молитву біля його тіла. ФОТО
Сьогодні вранці окупанти знову вдарили по мирному населенню Харкова. Внаслідок обстрілу загнути троє людей, які перебували біля зупинки громадського транспорту, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, унаслідок ранкових обстрілів Харкова із реактивних систем залпового вогню загинули 3 людей, серед яких 13-річний хлопчик. 15-річна сестра загиблого отримала поранення. Госпіталізована також 72-річна жінка.

Батько загиблого підлітка протягом двох годин читав молитви над загиблим сином, передає кореспондент Суспільного. Увесь час поліцейська тримала руку чоловіка, а він тримав руку загиблого хлопця, пише Суспільне.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні