--> Правоохоронці перевірятимуть тих, хто відмовляється евакуюватися: кого стосується | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Правоохоронці перевірятимуть тих, хто відмовляється евакуюватися: кого стосується

0
Правоохоронці перевірятимуть тих, хто відмовляється евакуюватися: кого стосується
Мешканців Донецької області, які відмовляються евакуюватись, перевірятимуть правоохоронні органи, про що повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише Багнет.

За словами Кириленка, на Донеччині немає газу, води, тому важливо евакуювати людей до початку осінньо-зимового сезону.

«Тут є ще фактори. Можливо, у тих, хто не хоче їхати, і якось лояльно ставиться до ворога, але цим, повірте, ми також займаємось і займаємось правоохоронними органами. І мотиви деяких із них нам теж відомі», – наголосив Кириленко.

На сьогодні, за його словами, в області залишається близько 340 тисяч людей, щодня по 300-500 осіб вивозять до безпечних міст.

Кириленко зазначив, що місцева влада давно розробила маршрут евакуації і жителям він відомий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні