Стали відомі плани кремля в Україні на вересень

0
-1
Стали відомі плани кремля в Україні на вересень
У росії поспішають провести так звані «референдуми» про приєднання окупованих територій України до складу рф до середини вересня. Їх хочуть провести до 15 вересня, щоб потім дати можливість путіну приєднати їх до складу росії, пише Бабель.

Про це пише Bloomberg із посиланням на власні джерела.

Псевдоголосування планують зробити на вже захоплених територіях України, а також на тих, які вдасться окупувати протягом найближчих тижнів.

Керує цим процесом у росії заступник голови АП сергій кирієнко. Він постійно відвідує окупований Донбас, а також Запоріжжя і Херсонщину для перевірки процесу підготовки «референдумів».

Анексія необхідна кремлю для того, щоб показати росіянам успіхи на війні, а міжнародній спільноті — що росія не буде домовлятися про повернення окупованих територій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні