--> П'яний чоловік погрожував 16-річній дівчині гранатою та вимагав дзвонити метері | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний чоловік погрожував 16-річній дівчині гранатою та вимагав дзвонити метері

0
П'яний чоловік погрожував 16-річній дівчині гранатою та вимагав дзвонити метері
У Нових Боровичах Сновської громади п'яний немолодий чоловік погрожував гранатою 16-річній дівчині, змушував дзвонити матері, аби та швидше йшла додому, пише Сусіди.City.

За інформацією Корюківського райвідділу поліції, нетверезий 56-річний чоловік прийшов до будинку жінки, яка напевно йому подобається.

Місцеві кажуть, що живе сам, ніде не працює. Поки тверезий — все нормально. Того дня, випивши алкоголю, він пішов розбиратися з жінкою. Та прихопив із собою РПГ (гранату).

Жінки вдома не виявилося, була лише 16-річна донька. П’яний чоловік зайшов до хати, сказав, що буде чекати на матір. А дівчині став погрожувати гранатою, щоби зателефонувала їй та сказала швидше повертатися додому.

Дівчина вийшла з будинку й подзвонила знайомому військовому. Скоро до будинку прибули. Гранату у непроханого гостя відібрали, поліцію про цю подію повідомили. Правоохоронці, котрі прибули на місце події, викликали вибухотехніків.

Гранату згодом знешкодили, а в помешканні затриманого правопорушника виявили ще й гранатомет. На запитання, де взяв зброю, він сказав, що знайшов за селом.

Чоловіку загрожує покарання за незаконне поводження з вогнепальною зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами. Слідство триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні