--> Що далі робитимуть росіяни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що далі робитимуть росіяни

0
Що далі робитимуть росіяни
Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький розповів, що російські окупанти в майбутньому можуть брати так звані оперативні паузи та намагатись посадити Україну за стіл переговорів.

Під час брифінгу в четвер, 21 липня, Скібіцький заявив, що Росія робитиме все можливе, щоб посадити Україну за стіл переговорів.

«Війна однозначно може закінчитися лише нашою перемогою, це по-перше. По-друге, ми не виключаємо, що Росія братиме якісь „оперативні паузи“, а найголовніше — робитиме все можливе, щоб посадити нас за стіл переговорів і вирішити ті питання, які для неї зараз найбільш актуальні — це окуповані території Луганська, Донецька, Херсонської та Запорізької областей. Тому що Херсонська область є дуже важливою для забезпечення Кримського півострова», — пояснив представник ГУР.

Він додав, що основна мета країни-агресора Росії — повна окупація України — не змінилася, а будь-які переговори можуть призвести до того, що захоплені території можуть бути використані як плацдарм для розширення агресії проти України.

За даними Генштабу ЗСУ, за 147 днів повномасштабної війни, розв'язаної проти України, Росія втратила 38 850 людей особового складу, 1704 танки, 859 артилерійських систем, 251 РСЗВ, 221 літак, 188 вертольотів, 710 безпілотників, 15 кораблів та катерів і не тільки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні