--> Росію чекає найстрашніший сценарій: чому він дуже поганий для України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росію чекає найстрашніший сценарій: чому він дуже поганий для України

1
Росію чекає найстрашніший сценарій: чому він дуже поганий для України
Російську федерацію очікує розпад та перетворення на нову закриту країну, проте сумний російський сценарій поганий й для України, тому що Москва не дасть українцям спокійно жити, пише Рупор.

«Держава російська федерація проживає останню главу своєї недовгої історії. Ця глава жахлива і ганебна. Після цього, мабуть, буде розпад і якась інша держава, яка буде менш небезпечна для сусідів, ніж путінська держава», - зазначив російський письменник Борис Акунін.

За його словами, за найгіршого сценарію на карті з'явиться такий собі «Північний Іран».

«Це буде ізольована, замкнута територія, наїжачена проти всього світу, з прискореним станом гниття, поки не відбудеться вибух. Це дуже сумний та страшний сценарій, тому що він дуже поганий для всіх, не тільки для росії. Він поганий для світу й особливо поганий для сусідніх країн, в першу чергу для України. Річ у тому, що поруч весь час буде знаходитися агресивна та ворожа держава, яка не дасть Україні будувати мирне життя й нормально розвиватися, навіть коли припинитися фаза гарячої війни», - пояснив Акунін.

При цьому він вважає, що оосія воєнну перемогу здобути не зможе, політична перемога – виключена.

«Відчуття таке, що війна триватиме довго, тому що путін вже перебуває в безвихідній ситуації», - підсумував літературознавець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отже вихід такий-знищення мордору! Країна в такому
вигляді має припинити існування! Демілітаризація,виплата репарацій і зовнішнє управління на сотні років
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні