На Західній Україні від укусів комах помирають люди

2
На Західній Україні від укусів комах помирають люди
За минулу добу на Закарпатті зафіксовано два смертельні випадки через укус оси, пише Прозак.

Перший випадок стався у Мукачеві. Тут 56-річний чоловік працював на городі і його в око вкусила оса. Не так давно чоловіка вже кусав шершень і тоді медикам вдалося його врятувати. Цього ж разу після укусу чоловік помер через анафілактичний шок.

Інший випадок стався в селі Вонігово на Тячівщині. Чоловіка оса вкусила за потилицю. Чоловікові було погано, але він звернувся до лікарів аж через годину після укусу. Медикам не вдалося врятувати його життя.

Всього медики від початку травня виїжджали вже 161 раз на виклики після укусів комах.

Якщо вас вкусила оса або шершень, то потрібно витягнути жало, якщо воно залишилося під шкірою. Промити рану водою з милом. Прийняти антигістамінні препарати. Пити багато води та солодкого чаю.

Найбільш небезпечні укуси у голову, шию, грудну клітку, живіт. Це може призвести до набряку дихальних шляхів і смерті від задухи, - повідомляють медики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кляті сєпари… не існує Західної України! Адже за означенням це була б окрема адміністративна одиниця. Існує захід України, однієї, цілої, єдиної і неподільної! Це не Північна Корея і на Західна Німеччина, навіть не Південна Кароліна! Не існує Східної, Західної, Південної чи якоїсь Екваторіальної України, існує лише захід, схід або центр України!
Відповісти
Існують тільки захід, схід, північ та південь України. Це вам, неуки, важко було вивчити???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні