На курорті відпочивали люди: росіяни обстріляли місто

0
На курорті відпочивали люди: росіяни обстріляли місто
Минулої ночі у Кирилівці Мелітопольського району Запорізької області пролунали вибухи.

Окупанти безуспішно намагалися сховати на приазовському курорті військову техніку, розповів у суботу вранці мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

"Узбережжя Азовського моря, яке минулого року гостинно приймало понад п'ять мільйонів туристів, цьогоріч окуповане рашистами. Після вдалих атак Збройних сил України на військові бази в Мелітополі і Мирному Мелітопольського району, окупанти почали звозити свою військову техніку до Кирилівки. Вони сподівалися, що там їх не дістануть ні наші HIMARS, ні бійці ЗСУ та руху спротиву. Але хтось точно дістав", – написав він.

З 3:00 до 5:00 23 липня вибухи чули у тимчасово захопленій окупантами Кирилівці, яка розташована на узбережжі Азовського моря.

Підтвердження інформації про знищену техніку росіян наразі немає.

"Чекаємо на підтвердження інформації", – додав Федоров.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні