--> 100 мільйонів доларів для українських фермерів виділить США | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

100 мільйонів доларів для українських фермерів виділить США

0
100 мільйонів доларів для українських фермерів виділить США
Адміністрація президента США Джо Байдена вкладе $100 мільйонів доларів у нову програму забезпечення українських фермерів життєво важливими товарами — AGRI-Ukraine. Про це пише CNN.

Ініціатива також включатиме фінансування для фермерів, які зіткнулися зі зростанням цін у той час, коли їхні доходи серйозно постраждали.

Як зазначається, агенція США з міжнародного розвитку (USAID) вже співпрацює з понад 8 тисячами українських фермерів, щоб отримати ресурси, необхідні для підвищення врожайності.

«Нова ініціатива підвищення стійкості сільського господарства в Україні доповнить ці зусилля. Вона спрямовуватиметься на безпосередні проблеми експорту сільськогосподарської продукції України, одночасно підтримуватиме ширші потреби сільськогосподарського сектору України та сприятиме подальшому виробництву сільськогосподарської продукції в Україні до 2023 року», — йдеться в повідомленні CNN.

Ініціатива розширить доступ українських фермерів до найважливіших сільськогосподарських ресурсів, включаючи насіння, добрива, обладнання та пестицидів. Також на меті — зміцнити українську інфраструктуру та спроможність ефективно експортувати сільськогосподарську продукцію, розширити доступ фермерів до фінансування та розширити можливості українського бізнесу щодо сушіння, тимчасового зберігання та переробки сільськогосподарської продукції.

USAID співпрацюватиме з банками, кредитними спілками та урядами, щоб українські фермери отримали стабільні фінанси для продовження діяльності.

Агенція також працюватиме над залученням додаткових $150 млн від донорів та приватного сектору для збільшення фонду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні