--> Внаслідок ДТП на Рівненщині загинули люди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Внаслідок ДТП на Рівненщині загинули люди

0
Внаслідок ДТП на Рівненщині загинули люди
Сьогодні, 23 липня, зранку на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів між селами Яринівка та Антонівка Рівненського району сталася ДТП за участю мікроавтобуса марки Mercedes Sprinter та легкового автомобіля марки Peugeot partner.

Про це інформує ГУ ДСНС у Рівненській області.

Внаслідок ДТП на місці пригоди загинув водій легковика Peugeot partner 1996 року народження та пасажирка легковика Peugeot partner 1994 року народження.

Дитина 2020 року народження у важкому стані госпіталізована в Костопільську ЦРЛ.Водія мікроавтобуса Mercedes Sprinter рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували із понівеченого салону транспортного засобу. Чоловіка 1997 року народження госпіталізували в Березнівську ЦРЛ. Його стан наразі оцінюють лікарі.

Усі обставини автопригоди встановлюють працівники поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні