Над Україною закриють небо: коли це станеться

7
Над Україною закриють небо: коли це станеться
Закрити небо над Україною ЗРК NASAMS можна буде до кінця 2023 року. Ті ЗРК, які Україна отримає найближчим часом, можуть, зокрема, прикрити небо над Києвом, пише телеграм-канал ТСН.

«Треба прикривати столицю, центр прийняття рішень, а ще одну використовувати деінде, реалізовувати принцип тришкіного каптана – коли утворилася «дірка», відриваємо «латку» з іншого місця і прикриваємо нею це місце. А на старому місці з'являється «дірка», - розповів ексзаступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант Ігор Романенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В інших областях України мабуть люди не живуть , звичайно головне Київ . А кому він потрібний буде без мешканці інших областей . С таким підходом скоро всі люди по втікають з України , останеться один Київ . Як завжди думають тільки за себе .
Відповісти
Ага а хто під куполом верховної ради буде піднімати собі зарплати і думати як побільше обдурити бідних людей?
Відповісти
депутати суки
Відповісти
Набуває пізно, буває, що вже не потрібно, закриють як Україна буде повністю розбита????
Відповісти
Ось за кого ми боремось.
Відповісти
Ну правильно, Киев прежде всего! Там же депутаты-ворье живут! В других городах нет детей, женщин, стариков! Нет вообще ЛЮДЕЙ! Люди у нас как только в Киеве и живут! Все как всегда, справедливо! Во имя людей и для людей! Себя любимых!
Відповісти
Люди та діткималенькі допомагають НАШИМ ВОЇНАМ, а ця НЕЧЕСТЬ що зробила хорошого, їх треба вигнали на х.. 90% а то сидять на шиї народу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні