--> Шольц не хоче постачати Україні системи ППО, — ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шольц не хоче постачати Україні системи ППО, — ЗМІ

1
Шольц не хоче постачати Україні системи ППО, — ЗМІ
Заявку на покупку 11 одиниць систем ППО у Diehl Defense Україна подала ще на початку липня, проте передача німецьких ЗРК Iris-t SLM затримується через відсутність дозволу з боку канцлера ФРН Олафа Шольца, пише УНІАН.

Заявку на покупку 11 одиниць систем ППО у Diehl Defense Україна подала ще на початку липня. Київ також запросив у Берліна «фінансову підтримку» для закупівлі цих ЗРК на суму 1,5 млрд євро.

Операцію схвалило Міністерство економіки ФРН, але підсумковий дозвіл має видати Федеральна рада безпеки. Заявка залишається без схвалення вже три тижні.

За даними Welt am Sonntag, постачання систем тепер очікується до кінця року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже 150 років у них роман триває і війни усі вони розвязували
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні