--> Відома українська співачка залишилася без роботи та заробітку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відома українська співачка залишилася без роботи та заробітку

1
Відома українська співачка залишилася без роботи та заробітку
Українська співачка Оля Полякова розповіла чим тепер займається, коли весь шоу-бізнес залишився без роботи, пише 1 хвилина.

Оля Полякова розповіла про фінансове становище своєї сім’ї

Війна змусила сім’ю співачки, як тисячі українських родин, поїхати з дому. Співачка разом із молодшою дочкою нещодавно повернулася до України, але вже встигла взяти участь у кількох благодійних концертах. Про те, що відчувала артистка, коли повернулася до рідної оселі, вона розповідає особливо емоційно.

«Я пішла в свій сад і зірвала жменю малини, з’їла її і тут мене прорвало, я розплакалася, бо там така краса, там стільки ягід, це мої ягоди, це мій дім, це мій матрац, я все тут робила під себе», - сказала Полякова.

Також співачка розповіла, що її донька Маша вступила в Лондона до університету, туди, куди й хотіла найбільше.

Дружина мільйонера не приховує, що навчання у лондонському виші коштує дуже дорого навіть для них. Адже під час війни всі артисти по суті залишаються без роботи. Накопичених грошей, звичайно вистачить, щоб жити сім’ї, але великим плюсом для батьків Маші Полякової було те, що українських студентів прирівнюють до англійських, а це вдвічі менша сума за навчання. Оля Полякова пишається своєю дочкою, це видно з сяючих очей співачки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іде природній відбір
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні