Довелося збирати рештки: СБУ знищили окупантів, які дивилися кіно у танку

0
Довелося збирати рештки: СБУ знищили окупантів, які дивилися кіно у танку
Військові контррозвідники СБУ ударним дроном знищили російський танк Т-72 і 15 загарбників, які в ньому перебували, пишуть Факти.

Російський вояка зателефонував матері та розповів, що вночі українські сили оборони з ударного дрона скинули снаряд на російський танк, в якому в цей час сиділо 15 військових – вони дивилися кіно.

«Мамо, сьогодні у нас таке шапіто було! О другій годині ночі 15 «двохсотих». Бо вони на танку дивились усі кіно. Коротше, у вежу скинули, бл*, дроном! Дроном, мамо, дроном, це п*здец! Просто підлетіли, скинули боєприпас та його розірвало», – розповів окупант.

Окупант говорить, що сьогодні довелося збирати рештки своїх солдатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні