--> Росіяни в паніці бояться зброї, яку дають Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни в паніці бояться зброї, яку дають Україні

0
Росіяни в паніці бояться зброї, яку дають Україні
Російські медіа-ресурси сіють паніку через занадто ефективну роботу американських РСЗВ HIMARS на озброєнні ЗСУ, що забезпечує Україні стрімкий перелом ситуації у війні проти кремлівської окупаційної армії, пише Американський Інститут вивчення війни.

HIMARS змінюють хід війни проти кремлівських окупантів

За інформацією аналітиків ISW, прокремлівські інформаційні медіа-ресурси назвали появу HIMARS на озброєнні ЗСУ поворотним моментом у війні.

У ряді провладних Telegram-каналів з’являються повідомлення, що недавні українські удари по російських складах, вузлах зв’язку і тилових базах надають руйнівний і потенційно необоротний вплив на розвиток майбутніх російських наступів.

Зокрема, кремлівська окупаційна армія вимушена застосовувати у зоні бойових дій різні тактики укриття від HIMARS, включаючі маскування та постійну зміну місць дислокації військових підрозділів та техніки.

Така тактика не дозволяє армії РФ проводити масовані артилерійські обстріли, які вони широко застосовували в ході війни, про що свідчать дані NASA Fire Information for Resource Management.

Між тим представники Оперативного командування "Південь" повідомили, що ЗСУ знищили на Херсонщині командно-спостережний пункт 785-го окремого загону спецпризначення Нацгвардії, а також склади із боєприпасами.

Також ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ вбито 66 російських солдатів, п’ять танків, дві самохідні гаубиці "Гвоздика", протитанковий ракетний комплекс "Фагот", три бронемашини і дев’ять автомобілів.

До того ж сили ППО ЗСУ збили російський БПЛА "Мерлін-ВР" поблизу населеного пункту Іванівка на Миколаївщині.

Повідомляється, що окупанти в районі Іванівки намагалися проводити повітряну розвідку, але завдяки точній роботі зенітно-ракетного підрозділу розвідка припинена, а сам БПЛА знищений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні