У Рівному ростуть ціни на продукти

0
У Рівному ростуть ціни на продукти
Найбільше на Рівненщині за місяць подорожчав цукор – на 11,2%.
Як повідомляє обласне управління статистики області, ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 2,6%.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби зросли на 2,7%, при цьому алкогольні напої подорожчали на 4,2%, тютюнові вироби – на 1,1%, пише Рівне пост.

На 7,9–0,1% зросли ціни на рис, продукти переробки зернових, м’ясо птиці, свинину, яйця, кондитерські вироби з цукру, безалкогольні напої, макаронні вироби, масло, олію соняшникову, шоколад, рибу та продукти з риби, хліб, кисломолочну продукцію, кондитерські вироби з борошна, молоко, сири, яловичину, сметану, овочі. Водночас на 0,1% подешевшали фрукти.

Одяг і взуття подорожчали на 1,4%, зокрема, взуття – на 2,7%, одяг – на 0,4%.

Зростання цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 0,3% відбулося за рахунок підвищення цін на утримання та ремонт житла на 1,5%, оренду житла – на 0,6%.

Ціни на транспорт підвищилися на 10,9% в основному через подорожчання палива та мастил на 20,7%, а також проїзду у автодорожньому та залізничному пасажирському транспорті на 11,4% та 1,7% відповідно.

У сфері зв’язку ціни зросли на 0,6%, що пов’язано з подорожчанням поштових послуг на 2,9%, телефонного та телефаксового обладнання – на 2,1%.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні