--> Астролог розповів, що в Україні може повторитися Буча, Ірпінь та Гостомель | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, що в Україні може повторитися Буча, Ірпінь та Гостомель

2
Астролог розповів, що в Україні може повторитися Буча, Ірпінь та Гостомель
Астрологиня Світлана Буянова зробила прогноз для України на літо 2022 року. За її словами, є два важливих аспекти, які ми повинні знати і бути до них готовими, пише УНІАН.

За словами експерта, на Україну чекають нелегкі часи. Важливо винести урок з минулих подій.

«Перший з таких аспектів - тема, що розтягується на два роки. Вона дуже неприємна для нас, бо відображає тему інтриг і невизначеності за темами армії, зброї і партнерської допомоги. Перший раз ми спостерігали її вплив у 20-х числах травня (це був пік, а період впливу - з другої половини квітня до середини червня), коли почалося відкладання поставок зброї, закулісні ігри на тему «а давайте все ж домовимося» і так далі. Зараз піде повторення цього аспекту - пік на 3 серпня, а період впливу - з другої половини липня до середини серпня. Ми вже знаємо, чим це загрожує і як може проходити. Сподіваюся, висновки з минулого досвіду зроблені», - написала астрологиня.

Другий аспект - може повторитися ситуація, яка була в Бучі, Ірпені та Гостомелі.

«Другий важливий аспект, який повторюється вдруге - це тема початку квітня, коли весь світ дізнався назви Буча, Ірпінь та Гостомель. Жахливі речі відкрилися перед нашими очима: звірства, знущання, геноцид. Це був період скорботи і печалі, який в результаті повинен був загартувати народ і зробити нас сильнішими. Тепер все повторюється на початку серпня - з 24 липня до 20 серпня, пік 6 серпня. Ми також вже знаємо, чого можна очікувати, ми готові. Так як минулого разу вже не буде», - додала Буянова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Карти сказали що астролог 20 серпня о 18,37 год. попаде під поїзд
Відповісти
Якби астрологи щось насправді знали, то після відвідин казино в Лас-Вегасі, усі вони жили б в гарних віллах на березі океану в Каліфорнії. Наасправді вони брехуни і фантазери, а де-якими і СБУ повинно зацікавитись. Щоб паніку не провокували.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні