Росіяни за добу обстріляли шість областей України

0
Росіяни за добу обстріляли шість областей України
Російські загарбники впродовж минулої доби обстріляли шість областей, про що йдеться у зведеній інформації військово-цивільних адміністрацій щодо ситуації в регіонах України станом на 8:00 25 липня, пише Укрінформ.

У Сумській області за минулу добу зафіксовані понад 30 прильотів по Хотінській, Буринській та Білопільській громадах. Без втрат та руйнувань.

У Дніпропетровській області ворог ударив по трьох районах — Нікопольському, Дніпровському та Криворізькому. У Нікопольському з реактивних систем залпового вогню обстріляли дві громади — Марганецьку та Мирівську.

У Харківській області вночі загарбники обстріляли Чугуїв, зокрема вдарили по приміщенню будинку культури. На місці працюють відповідні служби. Із сімох людей, які опинилися під завалами, трьох визволили, ушкоджень немає. Триває рятувальна операція.

У Луганській області за останню добу ворог випустив три ракети, здійснив три масовані артилерійські атаки та два довготривалі мінометні обстріли. Ще тричі росіяни спробували розвинути танковий наступ. Інформація щодо наслідків та втрат з’ясовується.

У Донецькій області ворожі обстріли по всій лінії фронту тривають. Найбільш активно російські війська гатять у Бахмутському районі. Уночі загарбники скинули авіабомбу на Бахмут – без постраждалих, але пошкоджені щонайменше п’ять будинків. Під ранок ворог обстріляв місто з гармат, відомо про одного пораненого.

У Миколаївській області вчора ввечері ворог обстріляв селище Засілля Первомайської громади, бив переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає. Уночі загарбники здійснили обстріл села Мішково-Погорілове Мішково-Погорілівської громади. За попередньою інформацією зазнала поранень семирічна дитина.

Відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Вінницькій, Запорізькій, Кіровоградській, Хмельницькій, Тернопільській, Черкаській, Вінницькій, Одеській, Полтавській, Житомирській, Чернігівській та Київській областях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні