Спека і дощ з грозою: якою буде погода 26 липня на Заході України

0
Спека і дощ з грозою: якою буде погода 26 липня на Заході України
У вівторок, 26 липня, у західних областях України, на Одещині та Миколаївщині очікується спекотна погода, повідомляє Наталка Діденко, пише Еспресо.

За її словами, спека повернеться у вівторок до західних областей України. Там 26 липня очікується протягом дня +29...32 градуси, найспекотніше буде на Закарпатті, +32...35 градусів. Спекотно також буде завтра на Одещині та Миколаївщині, +29...32 градуси.

Дощі з грозами пройдуть у вівторок у східній частині України та на Полтавщині, а вже аж надвечір прийдуть на Львівщину, Волинь, Рівненщину, Івано-Франківську, Чернівецьку області та на Закарпаття.

«На тижні спека переважатиме у південній частині, що логічно для цього сезону, на решті території України буде тепло або помірно спекотно. Дощі ловитимемо разом - залежно від атмосферних коливань», - підсумувала Наталка Діденко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні