Курорт на Закарпатті - перший та єдиний в Україні отримав міжнародний сертифікат якості EuropeSpa Med*

0
4
Курорт на Закарпатті - перший та єдиний в Україні отримав міжнародний сертифікат якості EuropeSpa Med*
Деренівська Купіль – перший та єдиний в Україні комплекс, де високий рівень якості надання послуг офіційно підтверджено сертифікатом EuropeSpa Med від Європейської асоціації курортів. Це не лише розкриває широкі рекреаційні можливості курорту й держави в цілому, а й вкотре доводить – нам є чим пишатися, є кому довірити своє здоров’я та відновлення, є за чим їхати на Закарпаття.

У чому полягає цінність сертифіката EuropeSpa Med? Це ретельна й експертна оцінкамедичного спа та велнес-бізнесу, заснована на 50 національних та міжнародних правилах та стандартах, що регламентують якість надання послуг. Вимоги для отримання сертифіката EuropeSpa Med високі, адже розроблені спеціалізованими асоціаціями, клініками, готелями та відомими експертами з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Словаччини, Чехії, Угорщини та решти країн світу. Саме тому, установи, сертифіковані EuropeSpa Med, знаходяться у центрі уваги під час«Європейського дня профілактики здоров'я» та міжнародної торгової зустрічі європейської індустрії оздоровчого туризму.



Чому санаторно-курортний комплекс Деренівська Купіль отримав цей сертифікат? Незалежний німецький аудитор доктор Курт фон Сторх розпочав ретельну перевірку санаторно- курортного комплексу наприкінці минулого року. Упродовж кількох днів, на основі понад 500 показників відповідності європейським стандартам якості сервісу, він інспектував гігієну та укомплектованість басейнів і саун, фітнес-простору, різноманіття спа та оздоровчих послуг, протоколи медичних, оздоровчих і доглядових процедур, якість косметики й обладнання, наповнення й різновиди харчування, заходи безпеки та інфраструктуру курорту, а також переваги історичних природних ресурсів легендарного курорту – термальної води та клімату. На основі здійсненого аналізу незалежний аудитор виокремив наступне:

Інноваційне обладнання: кожен з апаратів оздоровчого центру «Ірис» сертифікований за найвищими європейськими стандартами та пройшов ретельну перевірку.Аналогічним обладнанням послуговуються преміальні курорти Європи, а результат від їх використання перевершує всі очікування. Відтак, процес оздоровлення не викликає дискомфорту, займає значно менше часу у порівняні зі схожим обладнанням нижчої якості.

Комфорт гостя: уся взаємодія з гостем в оздоровчому центрі «Ірис» та спа-комплексі «Срібні Терми» побудована на багаторічному досвіді фахівців у галузі превентивної медицини, міжнародних стандартах обслуговування та постійному вдосконаленні наявних процесів. Фахові спеціалісти комплексу супроводжують гостя на всіх етапах взаємодії: поселення, консультування,діагностика стану організму, формування індивідуальних програм оздоровлення, що містять процедури, дієтичне харчування (за потреби), фізичні навантаження різного рівня складності,призначення питного режиму лікувальної води Закарпатська 1 або Закарпатська 2, контрольнийчек-ап результатів тощо.



Ретельно розроблені оздоровчі методи та програми: сучасні апаратні технології та можливості курорту стали ідеальною базою для впровадження широкого спектра ефективних оздоровчих та медичних програм. Спеціалізація комплексу в основному полягає у покращенні роботи опорно-рухового апарату, серцево-судинної, нервової та травної систем, сповільненні процесів старіння, турботі про молодість та здоров’я шкіри й організму в цілому. Під час консультації, лікар-терапевт складе для вас індивідуальний план оздоровлення, що зробить вашеперебування не лише максимально приємним, а й корисним.

Понад 400 років люди знають про цілющу дію природніх ресурсів Деренівки у лікуванні опорно-рухового апарату. Крім того, кремній, що міститься у воді курорту забезпечує виробленняколагену, укріплює стінки судин, шлунково-кишкового тракту, сухожилля, а також відіграєважливу роль в обміні речовин. Натомість, дефіцит кремнію призводить до того, що 75 зі 100 мікроелементів, необхідних організмові, починають гірше засвоюватись.

Курорт має термальний басейн з природного джерела, бювет з лікувальними питними водами. Також більшість процедур для тіла та обличчя проводяться на основі деренівської мінеральної
води.



Можливості Деренівської Купелі: тут усе продумано так, аби максимально доповнити процеси оздоровлення та відновлення. Для проживання гості можуть обрати два готелі: Ірис та Апартамент-готель. Обидва ідеально підійдуть для сімейного відпочинку, робочих візитів, планового оздоровлення. Їжу, приготовану на основі органічної продукції з власних фермерських господарств комплексу та на основі мінеральної води тут можна скуштувати у ресторанах Саламандра й Ірис та в кафе Саламандра. На 14,5 Га розкинувся мальовничий дендропарк та паркскульптур, прогулянки яким надихають та заспокоюють. Чисте повітря, лагідний шум лісунавколо, відсутність міської метушні та помірний клімат – приємно доповнять ваше перебування тут.

Це одні з основних аспектів, що відзначив доктор Курт фон Сторх, за його словами: «Не сертифікована компанія може скільки завгодно розповідати про свою високу якість стандартів. У той час, сертифікована EuropeSpa Med має підтверджені докази цього».



З початком повномасштабної війни в Україні новину про успішну сертифікацію Деренівської Купелі вирішили відкласти. Та зараз хочеться аби в інформаційному просторі було більше приводів для гордості за Україну та український бізнес. Особливо у період, коли більшість українців потребують бажаного відновлення й оздоровлення – варто згадати про наші, українські локації, якими можемо пишатися та котрим можна довірити здоров’я своє та рідних.

Детальніше про сертифікацію EuropeSpa Med на офіційному сайті Європейської асоціації курортів https://europespa.eu/ а про Деренівську Купіль тут https://derenivska-kupil.ua/?utm_source=smi%20evrospa

Мандруйте нашою прекрасною країною та оздоровлюйтеся тут!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні