Росіяни змушують людей в окупованому Херсоні сплачувати комуналку в рублях

0
Росіяни змушують людей в окупованому Херсоні сплачувати комуналку в рублях
Окупанти на захоплені території Херсонської області намагаються впровадити рублі. Ставленики кремля вже змушують українців платити за комунальні послуги в рублях.

Окупанти пропонують оплачувати рахунки в "Альфа банку"

Про це розповів перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський. Він повідомив, що Херсонводоконал виставляє рахунки херсонцям у рублях за тарифами, які затвердила так звана окупаційна "влада", пише 24 канал.

Окупанти пропонують оплачувати послуги на "рубльовий" банківський рахунок, відкритий в "Альфа банку". В Україні цей банк вирішив змінити назву, щоб не асоціюватися з росією

В українській юрисдикції такі тарифи нікчемні, а вся історія є черговим епізодом пограбування херсонців,
– написав Юрій Соболевський.

росія незаконно впроваджує рублі на окупованих територіях

На тлі спротиву українців та просування ЗСУ в Херсонській області у кремлі вирішили якнайшвидше анексувати Херсонщину. Росіяни поспіхом намагаються організувати так званий "референдум". Тому представник "адміністрації" окупантів Володимир Рогов заявляв про наказ створити "виборчі комісії".

Ще навесні окупаційна "влада" заявила про запровадження бівалютної зони на захопленій території Херсонщини. російські загарбники змушують херсонців "офіційно" переходити на російські рублі, та на практиці українці відмовляються це робити.

Через спротив херсонців окупанти погрожують підприємцям, які не наклеять цінники у гривнях і рублях, палити їхні магазини та знищувати майно.

Цікаво, що на окупованій території Запорізької області окупанти видали людям російські пенсії готівкою. Виявилося, що російські купюри – фальшиві. Всі справжні гроші собі присвоїли гауляйтери Запоріжжя.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні