Росіяни дають людям питну воду з фекаліями

1
Росіяни дають людям питну воду з фекаліями
У Маріуполі питна вода змішана з фекальною речовиною, така вода становить загрозу і передумову виникнення інфекційних хвороб, зокрема, дизентерії, пише Фраза.Юа.

У Маріуполі воду, яку російські окупанти позиціонують нібито питну та очищену, пити не можна, оскільки вона змішана з фекальною речовиною. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко у вівторок, 26 липня.

«Ми багато говорили про проблеми з питною водою і з урахуванням досвіду робили цілком логічні припущення щодо джерел водопостачання питної води в резервуари на вулицях і її шкідливості... Вода була передана на аналіз в запорізьку санстанцію. Простою мовою: воду набирають у відкритих водоймах (річка, озеро), вона змішана з фекальною речовиною. Така вода становить загрозу і передумову виникнення інфекційних хвороб (зокрема, дизентерії)», — написав він.

Андрющенко оприлюднив фотокопію результатів дослідження маріупольської води, яке провели спеціалісти державної установи Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України.

«Отже, воду, яку подають як питну, пити не можна. Набирають її в річці Кальчик, як і повідомляли джерела, а тепер це підтверджено дослідженням», – додав радник мера Маріуполя.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дають те що люблять самі пити - вода з гамном це улюблений напій кацапів після водки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні