Які території України хоче захопити росія

0
Які території України хоче захопити росія
Йде 154 доба повномасштабного російського вторгнення, Росія хоче захопити якнайбільше українських територій до проведення референдумів та прискореної анексії, що планують провести на початку вересня.

Про це повідомили аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Зазначається, що керівництво, яке підтримується РФ, продовжує проголошувати терміни для захоплення нових українських територій задля ймовірної підтримки поточної підготовки до референдумів, присвячених приєднанню цих територій до країни-агресорки.

Так, заступник міністра інформації так званої "ДНР" Даніїл Безсонов 25 липня заявив, що "республіка" розраховує захопити всю Донецьку область до кінця серпня.

Раніше російськими та західними джерелами заявлялося, що Росія планує провести референдуми на окупованих територіях у першій половині місяця, ймовірно, приблизно 11 вересня.

"Підтримувана Росією окупаційна так звана влада, ймовірно, наполягає на встановленні термінів для військових цілей, щоб підтримати умови прискореної анексії, хоча російські війська навряд чи окупують значну додаткову територію в Україні до початку зазначеного терміну анексії", - резюмували в ISW.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні