Астролог розповів, що чекає Україну у найближчий час

1
Астролог розповів, що чекає Україну у найближчий час
Астрологиня Ольга Медвецька розповіла, що чекає на Україну вже цього тижня чекає з'єднання Марса з Північним Кармічним Вузлом та Ураном, пише Мета.

Марс – планета війни, агресії, сили. Уран – про незалежність, революції, спонтанність, непередбачуваність. З'єднуючись, вони можуть принести неочікувані військові повороти, збройні революційні перевороти, а також війну проти поневолення і за свободу.

«Конкретно для України це може означати ескалацію на фронті, а також контрнаступальні визвольні дії або підготовку до їхнього початку (але підготовку вже конкретними діями, а не лише «збиратися»). І вони будуть успішні», - сказала астрологиня.

Ольга Медвецька обґрунтовує це тим, що Марс буде знаходитися у знаку України, тому сила повинна бути на нашому боці. Також астролог зазначила, що коли востаннє було таке ж розташування планет у середині травня 1855 року, то росія зазнала поразки у Кримській війні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
астролог має померти ближчими днями від укусів скаженного кацапа
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні