У Бучі знайшли катівню, де окупанти знущалися над українцями. ВІДЕО

1
У Бучі знайшли катівню, де окупанти знущалися над українцями. ВІДЕО
На відео зняли кадри усередині підвального приміщення. Там видно сліди тортур та вбивств, які проводили окупанти над жителями Бучі, пише UAportal.

Заступник місцевого голови Михайлина Скорик-Шкаровська прокоментувала: «Ми хочемо покарати кожного вбивцю».

У перші дні російського повномасштабного вторгнення в Бучу вдалося зайти російським окупантам. За час перебування у населеному пункті під Києвом, загарбники скоїли масу військових злочинів. Понад те, вони робили вчинки, які не вкладаються у загальноприйняті норми моралі та людяності.

На жаль, це вже не перша тортурна знайдена в Бучі, що говорить про те, що це улюблений метод окупантів, позбавлених людяності.

За весь час у Бучі знайдено щонайменше 471 тіло, є зниклі безвісти. Частина тіл мають ознаки тортур, тому експерти можуть робити однозначні висновки щодо наслідків перебування російських військ.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А омбудсмен мовчить як риба. Напевне не було команди з ОП.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні