--> Дві українки виселили росіянина з турецького готелю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дві українки виселили росіянина з турецького готелю

0
Дві українки виселили росіянина з турецького готелю
У Туреччині туристки з України поконфліктували з росіянином з Брянська, тому що причепився до них через українську мову і вимагав, щоб дівчата говорили російською, пише ТСН.

За словами очевидців, нетверезий турист з Брянська чіплявся до дівчат, які приїхали до Туреччини на відпочинок з Харкова.

«У готелі спускалися у ліфті, з нами зайшов брянський х*р. Почав питати звідки ми, коли приїхали тощо. Ми йому відповіли, що з України і пішли. Говорили ми виключно українською. Через годину він підійшов до нас і почав чіплятися «чому ми не говоримо російською», ми його попросили відійти і не чіпати нас. Він почав зухвало поводитися, і ми відправили його в напрямку російського корабля. Він почав агресивно повторювати, що ми «говоримо хохляцькою» і почав ображати», - розповідають дівчата.

Зрештою українки не витримали неадекватного росіянина і звернулися до адміністрації готелю, гідів та викликали поліцію.

«Всі гуртом ухвалили колективне рішення - виселити російське б*дло з готелю. З жандармами склали форму про насильницьке звернення до жінок, що може відіграти роль заборони в'їзду до Туреччини у майбутньому. Слід зазначити, що адміністрація готелю та правоохоронні органи абсолютно підтримали нас. Слава Україні», - резюмували українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні