Як у Рівному роздають гуманітарку

0
Як у Рівному роздають гуманітарку
У Рівненській громаді сьогодні роздають гуманітарну допомогу для потребуючих.

Про це повідомляє Рівненська міська рада.

Сіль та горох можуть отримати мешканці похилого віку, одинокіматері, багатодітні родини, переселенці та ті, хто перебуває у складних життєвих обставинах.

“Сьогодні – роздаємо жителям Рівного та Квасилова сіль та горох. Цю допомогу я залучив до нашого міста від продовольчої місії ООН. Дякую представникам релігійних організацій, рівнянам – які знайшли час та можливість і долучились до організації та видачі допомогти. Щиро радію за рівнян, які змогли зорганізуватись та спокійно, без черг, отримати продуктові пакети. Буквально за годину від початку роздачі допомоги по всім точкам міста (а їх працює понад 15!) оперативно роздали допомогу для понад 1500 жителів громади”, – розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні