Чи зможе росія у найближчий час захопити Донбас

0
Чи зможе росія у найближчий час захопити Донбас
За оцінками Заходу, російська армія остаточно втратила ініціативу в битві за Донбас, а тому найближчим часом їй не вдасться захопити регіон, пише ТСН.

За словами анонімного західного посадовця, окупація всієї території Донецької області залишається «мінімальною політичною метою кампанії рф на Донбасі».

Водночас, як наголошує західний посадовець, незважаючи на втрату ініціативи на Донбасі «росіяни не збираються просто так здаватися і йти додому». Однак те, що росія досягне повної окупації Донбасу в найближчі кілька місяців, стає «все більш малоймовірним» сценарієм.

Як пише видання, посилаючи на його інформацію, війна в Україні розвивалася за сценарієм «злетів і падінь», тож російська армія має можливості «пристосовуватися та коригувати те, що може зробити далі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні