У власній квартирі жінка знайшла рідкісну змію

0
У власній квартирі жінка знайшла рідкісну змію
Мешканка Дніпра виявила у своїй квартирі у Чечелівському районі змію рідкісного виду. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний» із посиланням на ГУ ДСНС в Дніпропетровської області.

У середу, 27 липня, о 20:09 на лінію «101» надійшло повідомлення від схвильованої жінки про те, що вона виявила змію в квартирі на вулиці Суворова Чечелівського району Дніпра.

За вказаною адресою оперативно було направлено рятувальників. Після прибуття на місце події співробітники ДСНС виявили в одній із кімнат квартири рідкісну змію - Маісовий полоз. Рятувальникам вдалося зловити її за допомогою спеціального пристрою.

Співробітники ДСНС забрали змію до себе у підрозділ із надією, що її забере власник. Менш ніж через 40 хвилин з'явився господар плазуна. Чоловікові віддали змію та провели роз'яснювальну бесіду щодо правильного та безпечного утримання таких домашніх улюбленців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні