П'яний водій протаранив автомобілі та зніс комунальників: є загиблий. ВІДЕО 18+

0
П'яний водій протаранив автомобілі та зніс комунальників: є загиблий. ВІДЕО 18+
У Запоріжжі, 28 липня сталася страшна ДТП, за попередньою інформацією, водій BMW на високій швидкості зім'яв кілька автівок, після чого виїхав на узбіччя і зніс комунальників, які косили траву, пише ТСН.

Відомо щонайменше про одного загиблого, багато постраждалих. Дві людини перебувають у критичному стані.

За словами очевидців, водій BMW та його пасажири перебували в стані алкогольного сп'яніння. Останні намагалися втікти з місця аварії, однак їх зупинив натовп людей.

«З приводу сьогоднішній аварії на Космосі. Фігуранти будуть усе зараз прикривати, тому що за рулем мажор. Його вже бачили з його друзями на фото (в них тату в усіх) то літають, то спричиняють бійку. Місцеві бандити», - повідомляють містяни.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні