--> Чому путін приречений на поразку у війні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому путін приречений на поразку у війні

0
Чому путін приречений на поразку у війні
Фахівець в галузі проблем міжнародної безпеки Юрій Федоров заявив, що росія зазнає у війні проти України політичної поразки і не досягає своїх цілей, пише НВ.

«Насамперед росія зазнала політичної поразки. Цілі війни, які були сформульовані Кремлем перед початком вторгнення, а саме, капітуляція України, руйнація її державності, перетворення на російський протекторат або включення в якусь союзну державу, не були досягнуті, та й не могли бути досягнуті», - заявив він.

Федоров також зазначив, що нової цілі війни в Україні, яку росія озвучила наприкінці березня, вона намагається досягти і досі. Цю мету він описує як часткову окупацію України, її демілітаризацію, тобто обмеження на збройні сили та зобов'язання про нейтральний статус.
)
«Завдання змінилися». Лавров розмріявся про захоплення не лише Донецької та Луганської, але також Херсонської, Запорізької областей України», - каже Федоров.

За словами експерта, сказати, на які саме райони України поширюються амбіції російської влади, важко — це можуть бути як території, окуповані зараз, так і амбітніші цілі — захоплення Миколаївської, Одеської та Харківської областей.

«Але ситуація на фронтах свідчить: досягнення цих цілей неможливе», - констатував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні