--> ЗСУ обстріляли позиції росіян на Херсонщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ЗСУ обстріляли позиції росіян на Херсонщині

0
ЗСУ обстріляли позиції росіян на Херсонщині
На Херсонщині ЗСУ вночі уразили п'ять ворожих цілей.
Про це у Телеграмі повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, повідомляє Укрінформ.

"ЗСУ сьогодні вночі "ще не починали" на Херсонщині: в районі Нової Каховки - 2 цілі та по одній меті в Чорнобаївці, Олешках та Брилівці. У Брилівці вийшло особливо круто. Уточнюємо дані про постраждалих мирних жителів, поки попередньо таких немає",- написав Соболевський.

Він додав, що дані про постраждалих мирних жителів уточнюються, поки попередньо таких немає.

Соболевський також опублікував актульні фото Брилівки та звернувся до місцевих жителів, які з різних причин залишилися на тимчасово окупованій території Херсонської області, з проханням триматися подалі від об'єктів військової інфраструктури та місць дислокації росіян.

"ЗСУ дуже круто насипає оркам, і це тільки початок. Якщо ви не змогли евакуюватися (за будь-яких причин), тримайтеся якнайдалі від об'єктів їхньої військової інфраструктури та місць дислокації. Від ваших дій може залежати життя і здоров'я і ваше, і ваших близьких "ЗСУ продовжуватиме завдавати ударів, тому що немає іншого способу звільнити наших людей і нашу область. Бережіть себе", - написав Соболевський.

Своєю чергою депутат Херсонської облради Сергій Хлань написав, що у Брилівці ЗСУ знищили залізничний вокзал, де розміщувався ворожий логістичний вузол: згоріла техніка і боєкомплекти, є багато поранених російських військових.

"В області знищено один із важливих логістичних вузлів окупанта — залізничний вокзал у Брилівці. росіяни якраз притягнули туди техніку і боєкомплекти — все згоріло. Дещо навіть не встигли розвантажити. Люди повідомляють про гучні вибухи та детонацію. Ймовірно, є потрапляння й у нафтобазу. Багато орків залишилось без рук і ніг", - написав депутат облради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні