--> 19-річний Нацгвардієць, який збив 6 літаків офіційно став Героєм України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

19-річний Нацгвардієць, який збив 6 літаків офіційно став Героєм України

1
19-річний Нацгвардієць, який збив 6 літаків офіційно став Героєм України
19-річний строковик Національної гвардії України, який вразив з ПЗРК шість російських літаків, а також одну крилату ракету, отримав зірку Героя України. Про це повідомив начальник оперативного управління Головного управління НГУ Олексій Надточий.

«Військовослужбовець строкової служби НГУ 16 липня з ПЗРК збив крилату ракету, а 17 липня літак Су-25. Всього на його рахунку сім уражених цілей Росії – шість літаків та одна крилата ракета. Цей солдат – Герой України», – повідомив Олексій Надточий, якого цитує прес-служба МВС.

Загалом сьогодні, 28 липня, у День української державності президент Володимир Зеленський нагородив чотирьох миколаївських морпіхів з 36-ї окремої бригади за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету України.

Нагадаємо, строковик Національної гвардії України, якому лише 19 років, зараз виконує бойові завдання захищаючи українське небо на Запорізькому напрямку. 17 липня стало відомо, що він збив з ПЗРК «Ігла» вже 6-тий літак російських окупантів




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думав думав як його звати і згадав. А скільки збив наш Бетман Волині і грошей дав та гуманітарку Палиця? Хоча хтось щось пукніть..... чи сидите з ним в Буковелі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні