Астролог розповів, які міста у серпні зазнають ракетних ударів

2
Астролог розповів, які міста у серпні зазнають ракетних ударів
Астрологиня Яна Езотеричка зробила прогноз для України на найближчий час і визначила міста, над якими нависла серйозна небезпека, пише УНІАН.

За її словами, «кривавий жах» чекає на два великих міста - Київ і Дніпро. Також російські окупанти в серпні продовжать бомбити Запоріжжя, Вінницю, Чернігів, Миколаїв, Суми.

«Київ і Дніпро - два регіони, на які чекають потрясіння. Окупанти дуже хочуть взяти Дніпро і область і будуть максимально бомбити. Можуть спалахнути водопроводи. Потраплять в небезпеку багатоповерхові будинки. Але обороняти і захищати будуть. Місто не візьмуть», - сказала астрологиня.

Вона додала, що всі вище перераховані міста загарбники будуть бомбити через те, що ЗСУ підуть у наступ, а їм це не сподобається.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що ви там курите дайте потягти
Відповісти
Таке враження що не курять, щось більш серйозне...
Інакше, як таке написати "Можуть спалахнути водопроводи. " це взагалі - як?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні