Продавала фальшиві документи за 8000$ чоловікам, які хотіли виїхати за кордон

0
Продавала фальшиві документи за 8000$ чоловікам, які хотіли виїхати за кордон
36-річну жительку Львівщини, затримали за підозрою у сприянні незаконному виїзду закордон військовозобов’язаним чоловікам.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

За даними правоохоронців, затримана надавала підроблені документи особам, які намагалися втекти від мобілізації за межі України. За 8 тисяч доларів США учасниця незаконної схеми обіцяла забезпечити ухилянтам тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби. Під час отримання частини коштів за незаконні послуги зловмисницю затримали оперативники Львівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Управління міграційної поліції у Львівській області, співробітниками слідчого відділення Червоноградського РВП ГУ Нацполіції Львівщини, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури.

Вирішується питання про повідомлення затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці встановлюють усіх учасників протиправної схеми. Слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні