--> Чому росіяни вбивають військовополонених та мирних українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому росіяни вбивають військовополонених та мирних українців

0
Чому росіяни вбивають військовополонених та мирних українців
Окупанти обстріляли колонію з полоненими українцями в Оленівці, що на Донеччині, та намагаються звинуватити в цьому ЗСУ. Так російські загарбники хочуть змусити нас капітулювати, пише 24 канал.

Військовий експерт Олег Жданов каже, що таким цинічним вчинком російські нелюди хочуть отримати політичні преференції.

За словами Жданова, вбиваючи як мирне населення нашої держави, так і полонених українських військових, росія намагається змусити України відступити. Водночас це окупанти подають під виглядом скоєння злочинів з боку самої держави Україна.

Мають своїх військових за ніщо

Водночас страчуючи наших військовополонених, окупанти не зможуть повернути своїх, оскільки їх просто не буде на кого міняти. Однак, як наголосив Жданов, росію не цікавлять свої солдати – ні в живому вигляді, ні в мертвому.

Росіяни не хочуть навіть забирати тіла вбитих російських солдатів. Вони фактично дуже погано ідуть на перемовини стосовно обміну полоненими.

Як зазначив військовий експерт, є лише окремі категорії, за які росіяни готові вести перемовини та обмін. Зокрема, до них належать найманці приватних компаній, до прикладу, вагнерівці. Крім того, є інформація, що дуже швидко також міняють кадировців.

«Річ у тім, що за вагнерівцями та кадировцями стоять дуже впливові люди, які й сприяють цим обмінам. Водночас хто може стояти за рядовим контрактником», – зауважив Жданов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні