ЗСУ змусили росіян відступати на кількох напрямках

0
ЗСУ змусили росіян відступати на кількох напрямках
Українські військові відбили штурмові дії російських військ на чотирьох напрямках: Слов’янському, Бахмутському, Авдіївському і Новопавлівському, повідомив у ранковому зведенні 30 липня Генеральний штаб Збройних сил України.

«На Слов’янському напрямку противник здійснював обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків неподалік Асіївки, Протопопівки, Гусарівки, Грушувахи, Карнаухівки, Долини та Адамівки. Вів штурмові дії в районах Бражівки та Дмитрівки, успіху не мав, відійшов», – йдеться у повідомленні.

На Бахмутському напрямку, за даними Генштабу, загарбники вели штурмові дії в районах Вершини і Травневого, успіху не мали. Біля Семигір’я, Зайцевого і Вершини тривають бойові дії, додали у командуванні.

«На Авдіївському напрямку окупанти обстрілювали із танків, ствольної та реактивної артилерії райони Новобахмутівки, Авдіївки, Опитного, Водяного, Пісків та Красногорівки. Завдали авіаударів неподалік Селидового, Авдіївки та Первомайського. Ворог вів штурмові дії в районах Пісків та Авдіївки, успіху не мав. Біля Красногорівки бойові дії тривають», – йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, на Новопавлівському напрямку загарбники здійснювали артилерійські обстріли, а також вели штурмові дії в районі Мар’їнки, успіху не мали і відійшли. При цьому поблизу Павлівки бойові дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні